Ce pot face pentru pielea uscata ?

Ce pot face pentru pielea uscata ?

Secetă în primul caz, a pielii de zi cu zi de cel puțin două ori crema, care lipidpótló, loțiuni hidratante este recomandat. Lipide și urează-care conțin lichide, aproape imediat, pentru a calma, pentru a netezi pielea și de a reduce mâncărime și de a restabili capacitatea naturală de protecție a pielii.
lipidele se folosi pe pielea uscata

lipidele se folosi pe pielea uscata

lipidele se folosi pe pielea uscatalipidele pe uscat în plus, în uscare de săpun, gel de duș pentru tenul gras gel pentru spălare corp și mirosul de săpun, detergent, apă fierbinte pentru un duș rapid, și un umidificator (umidificator umidificator de utilizare) este recomandată. http://degacradia.info/

Dacă aveți pielea uscată, în loc de a rămâne rece și vânt, timp în aer curat, să nu faceți plajă, nu să meargă la piscină. Secetă în caz de substanțe iritante (sintetice, lână) îmbrăcăminte pentru preferă, de bumbac sau de mătase, îmbrăcăminte, pe care voi continua să respire din piele.

Îmbrăcăminte, de curățare cu o perie, un detergent lichid sau mosódió folosi, și în mod repetat, clătiți cu apă curată pentru a preveni pielea de uscăciune și iritare. Dacă aceste metode nu funcționează, sau inflamație a pielii, infecții ale plăgilor, se dezvoltă pe piele, în plus față de alte simptome,

patch-uri pentru a dezvolta uscat, descuamarea pielii sau mâncărime, somn, școală și locul de muncă este te deranjează, este cu siguranta recomandat de un dermatolog medic specialist pentru a vizita.

SHOW PIELE, este recomandat ca simptome neobișnuite de care aveți nevoie să acorde o atenție pentru că timpul pentru a investiga mai multe boli grave și de prevenire.

Sau pielea poate indica o boala, suferinta

Sau pielea poate indica o boala, suferintaManifestări cutanate ale bolilor organelor interne rupt suficient ar fi greu să enumăr pentru că sute de pagini de cărți pe care le putem găsi în literatura medicală. În cazuri extreme,

în plus, atunci când este necesar pentru a vizita un dermatolog (ulcere, inflamații), trebuie să acorde o atenție la nevinovat simptome. În túlszőrösödés, sau brusc focare de acnee este probleme hormonale pot fi simptomele.

Extrem de uscată a pielii poate să se bazeze pe schimbări hormonale, diabet zaharat, dar nu poate determina dacă glanda tiroidă nu funcționează corect. Posibilitatea de alergii, nu putem ignora, pentru că, uneori, reacții alergice doar la varsta adulta.

Ca produse cosmetice profesionale pentru tratament nu va ajuta problema, poate nu strica sa mergi la un dermatolog, care, în cazuri justificate corespunzător, medicul sub control.

Pielea noastra Schimbă numele culoare: galben culoare, aceasta poate indica un ficat sau epeproblémára, galben-gri culoare a pielii poate indica cancer, sau “simplu” pentru o lipsa de fier. sau pielea poate indica o boala, suferinta

sau pielea poate indica o boala, care suferă Cel mai important este faptul că este neobișnuit pentru tratamentul de non-răspuns în caz de probleme, ar trebui să caute imediat, pentru că un diagnostic corect poate fi de multe alte probleme pot fi rezolvate.

Un dinte rău poate duce la modificări inflamatorii ale pielii. În astfel de cazuri, tratamentul simptomatic (procedură de cosmetice) nr relevante rezultate, în timp ce factorii cauzali (de lumină, de rău), nu exclude experți.

Apariția de pete de varsta (în majoritatea cazurilor) un fel de modificări hormonale, teste funcționale hepatice. Cea mai mare problemă de nutriție proastă motive, pentru că dacă canalului anal nu este suficient pentru sistemul digestiv, care se acumulează în zgură materiale, care, în cele din urmă, pielea în jos, acnee, sau epiteliu în timpul acumularea de sebum, pentru a forma.

Mic aportul de lichide este, de asemenea, vizibile pe piele: scufundate, cercurile intunecate de sub ochi, și tonul, Alan culoarea pielii. În timpul verii, atunci când transpirație, celule și piardă umiditate, și, prin urmare, reduce procesul de imbatranire este, de asemenea, mult mai distractiv.

Cu toate acestea, acest lucru nu este bun, dacă dintr-o dată a crește aportul de lichide, pentru că dă o sarcină de rinichi, amețeli, creșterea tensiunii arteriale poate provoca. Treptat, ajungând zilnice recomandate doi la doi și jumătate de litri de lichid consumat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *