Pielea uscata cauze si tratament

Pielea uscata cauze si tratament

Seceta este mai general problema asta, indiferent de sex într-o epocă de care suferă. Mâncărime și împartă casa, aspru la atingere, cu o balanta , vârstă și ridurile mici.

simptome neplăcute, care oferă uscarea pielii

simptome neplăcute, care oferă uscarea pieliisimptome neplăcute, care indică uscarea huidZeer simptome neplacute ca pacientii de multe ori nu pot dormi, și la școală și la locul de muncă să se concentreze asupra. De integritatea pielii este foarte important, deoarece aceasta este prima linie de apărare, că Sabatul este separat de corpul nostru. Funcție este de a proteja pielea hidratata.

Afla lipidréteg cânte diminuare este cauzata de pierderea de umiditate în piele duce la uscăciune. O piele uscată este ușor iritat alergică, așa că de multe ori, inflamatia cronica caz de eczeme. Secetă în caz de o infecție bacteriană, o infecție fungică apare mai frecvent, ca pielea uscata este adesea un defileu adânc, făcând patogeni mai ușor să pătrundă în straturile profunde ale pielii.

Care pot duce bőrszárazságot? Mai multe motive pot sta în fundal de influențele de mediu pe genetice definiție, dar, de obicei, pielea de pe suma de influențele cauzate de plângeri. În timpul iernii, o apariție frecventă este că încălzirea cu aer uscat și rece, vreme cu vant cauzate.

Cu toate acestea, în sezonul cald, poate fi, de exemplu, expunerea excesivă la soare, nu cantitatea corectă de lichid și o baie de apă caldă. Așa-numitul strat barieră, și vârsta copilului este încă foarte subțire, astfel încât pielea este mai vulnerabil. Pielea cu vârsta devine mai uscata, va duce la atrofia pielii, normal funcția de suprimare, a explicat el. Ce boli pot indica o piele uscata? In timpul copilariei, a arătat o secetă în fundal a funcției de barieră a pielii congenitale prejudiciu.

Ce boli pot indica o piele uscata ?

Ce boli pot indica o piele uscata ?Ce boli pot indica o piele uscata ?De exemplu, halbőrbetegség, de asemenea, cunoscut sub numele de ihtioza și dermatita atopică. Înainte de lemezesen exfoliere a pielii, acesta din urmă în caz de o amendă descuamare apare.

Dacă, mai târziu, la maturitate dezvoltă o piele uscată, grăsime, loțiuni, creme hidratante, și în timpul iernii, un umidificator, fără ajutor, principalul motiv pentru care, desigur, va fi în căutarea pentru.

Unele boli pot fi doar uscat, păstrați în minte că, ați putea dori să se consulte un medic, boli de mai sus consecințele, pentru a evita complicațiile. În astfel de cazuri, uscarea cu alte simptome pot, de asemenea, de ajutor în diagnosticul

Funcționarea glandei tiroide, în caz de piele uscată, păr și unghii puzzle-uri, piele palidă, oboseală, metabolism lent si cresterea in greutate, cariile dentare, scăderea performanțelor intelectuale și rece-intoleranță a fost observat. Diabet bőrszárazságot gură uscată, și este însoțită de o durere de mancarime.

La pacienții cu diabet zaharat de tip 1, pofta de mâncare, în ciuda pierderea in greutate, o mulțime de băut și de scris, oboseala cronica, în timp ce diabetul de tip 2, de obicei, simptomele de obezitate. Ambele tipuri de diabet în bőrszárazságot alte probleme de piele, dificultăți în vindecarea rănilor și o mai mare infecție tendință este însoțită.

Unele forme de cancer (de exemplu, leucemie, limfom) simptomele includ mâncărime, piele uscată. Patch-uri duce la uscarea, descuamarea pielii , eczeme, infecții fungice ale pielii, leziuni, așa-numita peeling rose (pityriasis rosea), care este specială de îngrijire a pielii este necesar.

Unele medicamente, cum ar fi tratamentul de acnee, alergii, tensiunea de sânge sau de gradul de reducere a lipidelor utilizate pot contribui, de asemenea, să se usuce pielea. Lipsa de vitamine și minerale poate duce, de asemenea, să bőrszárazságot, inclusiv vitamine B si fier este cel mai important pentru a înlocui dieta sau de vitamine și preparate de fier,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *